Factoring branches

The Factor Company factored facturen van ZZP’ers, Freelancers en MKB’ers, in de meeste branches. Wij accepteren facturen vanaf € 5.000, gericht aan in Nederland gerichte bedrijven.

Het is zowel mogelijk om facturen voor geleverde producten, geleverde diensten als gewerkte uren door ons te laten factoren. De enige vereiste hierbij is dat de prestatie geleverd is, wij factoren geen vooruitbetalingen.

Wij zijn daarnaast extra thuis in onderstaande sectoren:

Factoring voor de flexbranche

Ondernemen in de uitzendbranche, detachering of bemiddeling van ZZP’ers vraagt veel van je cashflow. De groei kan plotseling hard gaan, debiteuren betalen niet altijd binnen de betalingstermijn terwijl de uitgaven wekelijks hoog liggen.

Factoring is dan bij uitstek een oplossing om voldoende liquiditeit te hebben en je commercieel succes te financieren.

Lees verder >>

Factoring voor interimmers

Als interimmer of consultant ga je van project naar project en werk je vaak voor verschillende opdrachtgevers. Het kan lang duren voordat je contract is afgestemd en je dossier compliant is. Al die tijd ligt je factuur op de stapel en moet je wachten op betaling.

Factoring biedt dan uitkomst en directe cash.

 

Lees verder >>

Factoring andere branches

Natuurlijk kunnen we ook facturen van ondernemers in andere branches factoren, zoals in de bouw & techniek en in de meeste andere sectoren.

Wij verdiepen ons in iedere aanvraag en bieden een oplossing die past bij de specifieke eisen van de branche waarin jij je bevindt.

Meer weten?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.