Factoring interimmers & consultants

Factoring voor interim-managers en consultants: ideaal als overbrugging voor de betaling van je eerste factuur. Of gewoon voor iedere factuur zodat je direct je geld hebt en geen omkijken hebt naar debiteurenbeheer.

Focus op je project en opdrachtgever

Als interimmer werk je graag aan een uitdagende klus of project. Snel de organisatie en cultuur van je opdrachtgever leren kennen zijn dan belangrijk en vragen al je energie en aandacht.

Naast de voldoening in je werk wil je ook beloond worden met een fatsoenlijke vergoeding. Hier stuur je – meestal per maand of iedere 4 weken – een factuur voor naar je klant.

Bij aanvang van je opdracht kan het vervolgens wel tot 10 tot 12 weken duren voordat je eerste factuur betaald wordt:

Door aanloop problemen, een inhuurcontract dat niet compleet is of documenten die ontbreken kan dit soms nog langer duren. Veel interimmers maken daarom gebruik van factoring om snel over hun geld te beschikken.

Hoe dit werkt? Simpel: wij nemen je factuur over, jij krijgt direct betaald en wij wachten tot je opdrachtgever ons betaald. Dit kan eenmalig of periodiek: zo vaak en lang je wilt.

Je houdt je eigen factuur, met jouw logo en huisstijl en wij zijn ‘op de achtergrond’ aanwezig. Als jouw financiële partner, met respect voor jouw klantrelatie.

Hoe het werkt

  1. Meld je aan met je gegevens en die van je klant
  2. Je krijgt binnen een werkdag een offerte
  3. Na akkoord sluiten we een factorovereenkomst af
  4. Stuur ons een kopie van je factuur
  5. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening!

Meer weten?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.