Factoring ZZP & MKB

The Factor Company is specialist in factoring voor ZZP’ers en MKB’ers, al sinds 2008. Wij bieden laagdrempelige factoring, vanaf een factuurbedrag van € 5.000 

Je kunt 1 of al je facturen aan ons verkopen, van 1 of al je debiteuren, voor korte of langere tijd.

Ultra-flexibel dus met alle ruimte om te ondernemen zoals jij dat wilt!

Lees hieronder meer over factoring, hoe je het aanvraagt en wat de kosten zijn.

Wat is factoring

Wanneer je gebruik maakt van factoring koopt een factormaatschappij  – in dit geval The Factor Company – jouw facturen. Dit kost een klein percentage van je factuurbedrag. In ruil daarvoor wordt je factuur direct uitbetaald en wachten wij tot je klant ons betaalt.

Factoring is een laagdrempelige financieringsvorm, snel aan te vragen, zonder noodzaak van inzage in jaarcijfers en met flexibele voorwaarden.

Lees verder >>

Wat kost factoring

Je betaalt een kleine vergoeding bij inschrijving en daarna 1 percentage, de factorfee. Dit is een vaste fee (over je factuurbedrag) die alle kosten dekt.

Dus geen extra kosten of onverwachte opslagen. Zo weet jij vooraf precies waar je aan toe bent, kun je daarop begroten en word je niet geconfronteerd met kosten achteraf.

De door ons gehanteerde factorfee is onder andere afhankelijk van de kredietwaardigheid en betalingstermijn van jouw opdrachtgever en varieert tussen de 2,5 en 5%.

Lees verder >>

aanvragen van factoring

Hoe vraag je factoring aan

Direct je factuur betaald

Waarom wachten op betaling als je direct uitbetaald kunt worden? Door je factuur aan ons te verkopen staat binnen 24 uur het geld op je rekening.

Wij dragen vervolgens het kredietrisico, verzorgen het debiteurenbeheer en wachten tot jouw klant ons betaalt.

Zo kun jij direct beschikken over je geld en je zorgeloos concentreren op waar je goed in bent: ondernemen.

Meer weten?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.