Factoring voor MKB

Factoring is bij uitstek een flexibel inzetbaar financieringsmiddel voor MKB bedrijven.

Wanneer je bedrijf hard groeit kun je door factoring snel over cash beschikken om deze groei te financieren.

In plaats van te wachten tot je debiteuren jou betalen kun je snel stappen vooruit zetten door direct je factuur betaald te krijgen.

Lees hieronder waarom steeds meer MKB bedrijven voor factoring kiezen!

Waarom MKB bedrijven voor factoring kiezen

Het regelen van een financiering bij een bank is vaak een moeizaam en langdurig proces. En vaak onmogelijk als het een startend bedrijf betreft. Factoring kan dan een uitkomst zijn, waarbij vooral gekeken wordt naar de aard van de vordering en de kredietwaardigheid van de debiteur(en). Daarom kiezen steeds meer kleine en middelgrote MKB bedrijven voor factoring om hun cashflow positief te houden.

Zorgeloos ondernemen met factoring

Factoring biedt het grote gemak van zorgeloos ondernemen. Je hoeft immers niet bang te zijn dat je factuur niet betaald wordt, deze is bij ons automatisch verzekerd. Daarnaast voeren wij -professioneel en op de achtergrond – het debiteurenbeheer uit. Geen negatief contact meer met je klant door gebel en gemail wanneer je factuur niet of te laat betaald wordt.

Betaling leveranciers en personeel

Veel MKB bedrijven hebben een grillige cashflow. Ze staan er goed voor maar hebben op bepaalde momenten net te weinig geld op de bank staan. Vervelend als de maandsalarissen van het personeel moeten worden betaald of de facturen van de leveranciers. Ook dan geeft factoring het comfort van voldoende cash en geen stress meer om betalen van uitstaande facturen.

Thuis in MKB

De mensen achter The Factor Company zijn zelf ondernemers en hebben meerdere MKB bedrijven opgericht en geleid. Zo snappen wij de keuzes en frustaties van de MKB ondernemer en kunnen we in de meeste gevallen een passende factoring oplossing bieden.

1 of alle facturen

Wij bieden factoring in de meest flexibele vorm. Het is mogelijk om 1 factuur, meerdere facturen aan 1 klant of aan een selectie van klanten, of alle facturen door ons te laten factoren. Op maat afgestemd op de persoonlijke financieringsbehoefte van de ondernemer.

Meer weten?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.