Factoring Bol en online marktplaatsen

Verkoop je je webshop-producten via een online marktplaats zoals Bol, Amazon, Fonq, Beslist of Blokker? Dan moet je vaak lang wachten tot je wordt uitbetaald. Dit kan je in je groei belemmeren of voor liquiditeitsproblemen zorgen.

Wij zijn gespecialiseerd in factoring voor marktplaatsen, daardoor kunnen wij je gerealiseerde verkopen wekelijks of zelfs dagelijks (afhankelijk van je omzet) direct aan je uitbetalen! Zo hoef je niet te wachten op betaling door het platform of marketplace waarop je actief bent.

Factoring Marktplaatsen

Steeds meer webshops verkopen een deel van hun assortiment via platforms als Bol.com, Amazon.com en Beslist.nl. Daarmee hebben zij een veel groter bereik en kunnen ze meeliften op de bekendheid en professionele fulfilment door deze grote partijen. Vaak heeft dit een sterk groeiende omzetcurve tot gevolg en komen webshops in problemen doordat betaling van de bestellingen later volgt.

Hoe kun je dan je voorraad financieren zodat je geen nee hoeft te verkopen? Dit doen wij door factoring!

Hierbij wij nemen je vordering die je op het platform hebt van je over, betalen jou direct uit en wachten tot het platform ons betaalt. Dit kost je slechts een paar procent van je omzet.

Factoring Bol.com

Wij zijn goed thuis op het verkoopplatform van Bol en kunnen je verkoop tegoed wekelijks of dagelijks factoren. Op een vast tijdstip of op het moment dat je dat wilt. Na de betaling door Bol verrekenen we een eventueel tegoed en zo kun je dus altijd direct beschikken over cash om je voorraad op peil te houden.

Hoe het werkt

  • Je moet minimaal 3 maanden actief zijn op het betreffende platform;
  • We vragen om rapporten van je prestaties (retouren, klanttevredenheid etcetera);
  • Aan de hand van deze indicatoren bieden we een uitbetalingspercentage en factorfee aan;
  • We betalen je dagelijks of wekelijks direct je verkooptegoed uit.

Meer weten?

Stel je vraag

Kom in contact met factorspecialist Paul van der Heijden voor vrijblijvend advies