Factoring voor ZZP & Freelancer

Factoring is bij uitstek een flexibel inzetbaar financieringsmiddel voor ZZPers en Freelancers.

Niet langer wachten tot je klant je betaalt maar direct over je geld beschikken zonder zorgen over debiteurenbeheer!

Lees hieronder waarom steeds meer ZZP’ers voor factoring kiezen!

Waarom ZZP’ers voor factoring kiezen

Factoring biedt het grote gemak van zorgeloos ondernemen. Je hoeft immers niet bang te zijn dat je factuur niet betaald wordt, deze is bij ons automatisch verzekerd. Daarnaast voeren wij -professioneel en op de achtergrond – het debiteurenbeheer uit. Geen negatief contact meer met je klant door gebel en gemail wanneer je factuur niet of te laat betaald wordt.

Snel je factuur betaald

Als Freelancer moet je soms lang wachten op betaling van je factuur. Vervelend, zeker als je geen of weinig reserve hebt. Of net de kwartaalbetaling van je BTW aangifte moet doen! Factoring geeft dan extra lucht en zorgt ervoor dat je direct krijgt waar je recht op hebt: betaling van je ingehuurde uren of geleverde diensten!

Thuis in ZZP

De mensen achter The Factor Company hebben tientallen jaren ervaring in het werken met en voor ZZP’ers. Zo snappen wij als geen ander de financiële uitdagingen en vragen waar je als freelancer mee wordt geconfronteerd. En erkennen wij dat je als persoon je bedrijf bent en andersom.

1 of alle facturen

Wij bieden factoring in de meest flexibele vorm. Het is mogelijk om 1 factuur, meerdere facturen aan 1 klant of aan een selectie van klanten, of alle facturen door ons te laten factoren. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke financieringsbehoefte.

Meer weten?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.